Начало Перник Общество Благотворителна изложба „От моите ръце“ събира средства за лечението на Ради...

Благотворителна изложба „От моите ръце“ събира средства за лечението на Ради от Ноевци

84

Двете професионални организации на съдебните служители „Национално сдружение на съдебните служители“ и „Сдружение на администрацията в органите на съдебната власт“ се обединяват за организиране и провеждане на изложба под надслов „От моите ръце“, на която съдебни служители от съдебен район Перник ще представят изработени от тях гоблени, декупаж, сувенири, фотографии, инсталации и други свои творения в различни области.
Голяма част от експонатите ще се предлагат за продажба с благотворителна цел. Събраните средства ще бъдат дарени за подпомагане лечението на Радослав Росенов Енчев от брезнишкото село Ноевци.
Нека в навечерието на един от най-светлите християнски празници оцветим ежедневието си с нещо красиво, сътворено от нас самите с любов, и надежда да дари надежда на другиго. Нека тази инициатива бъде само началото, което да ни направи по-обединени, по-добри, по-сърдечни и по-човечни.
ДА ДАРИМ НАДЕЖДА, ДА БЪДЕМ ДОБРИ, ЗАЩОТО КОГАТО НАПРАВИМ ДОБРО, ТО ЩЕ ОБИКОЛИ СВЕТА И ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПРИ НАС!
Изложбата е разположена на пети етаж в Съдебна палата град Перник е  отворена за посетители от днес  до 14.12.2018 г. включително.