Начало Перник Важни промени в МГЕРБ Перник

Важни промени в МГЕРБ Перник

102

➡️ 20-годишната Рая Благоева е новият областен координатор на Младежи ГЕРБ-Перник. Тя заема поста след решение на Изпълнителната комисия на партията, която утвърди и ново областно ръководство на младежите. Новината идва след направен разчет на политическата структура в Перник и желанието на гласоподавателите за промяна и нови лица с различни мнения и убедителни аргументи в партията.
➡️Рая е отговорна, упорита и амбициозна млада дама. От нея се очаква да предложи креативни идеи за развитие и обновяване на местната структура. В момента е втори курс студентка в УНСС, специалност „Международни отношения“. Средното си образование е завършила в Езиковата гимназия „Симеон Радев“ с профил немски и испански език.
➡️В обновяването на МГЕРБ – Перник се включва и 29-годишният Робертино Стоилов. Той получи доверие за поста организационен секретар. Робертино е завършил с отличие магистратура по „Балканистика“ и втора година е докторант по български език в Югозападния университет в Благоевград. Трета година работи и като учител по български език и литература в 7-о ОУ „Г.С.Раковски“ в Перник.
➡️За членове на областното ръководството на младежите са определени –Христина Методиева, Десислава Новакова, Ванеса Викторова, Иван Иванов и Дарина Павлова
➡️Новото ръководство беше представено от областния и общинския координатор на ГЕРБ – Перник Емил Костадинов и Денислав Захариев, областния секретар Мирослава Николова, както и председателя на младежката структура на ПП ГЕРБ (МГЕРБ) Георг Георгиев. Те заявиха, че ГЕРБ не е партия, която може толкова лесно да бъде изтрита от политическата сцена, независимо от ситуацията в момента. Всички им пожелаха успех, да бъдат по – смели в начинанията си, да имат самочувствие, да отстояват позициите си защото са умни, образовани и имат необходимия потенциал.

Сподели
Предишна статияПри пожар в автобус загинаха 46 човека край Перник
Следваща статияПочистени са още 1,55 км от коритото на Струма в Перник