Начало Политика Вериги на война за клиенти в Перник

Вериги на война за клиенти в Перник

435

С огромни отстъпки на храни, козметика и много други стоки по­срещат клиенти търгов­ски вериги, които са от­ворили наскоро нови обекти в Перник, пише „Телеграф“.

Истинска война между двата магазина има за клиенти. Сред най-акту­алните предложения на единия обект е при смет­ка над 35 лева клиентът получава безплатна ди­ня, а пък конкуренцията раздава на потребители, които са похарчили над 25 лева, скреч карти за пазаруване с отстъпка от 10 лева например.

Огромни опашки се трупат пред топлите вит­рини на магазините. При­чината е, че цените са по-ниски и от това хората да си го приготвят сами. Например скумрия на скара върви по 2 лева, а пържолата струва 1,60 лева.

Има и меню на оферта, което включва 200 грама пилешки крил­ца с три кебапчета или. кюфтета на цена от 4 лева. Пилето на грил е 6 лева, а в другите търгов­ски обекти толкова стру­ва суровото, и то за кило­грам.

Продукти

Сред търсените проду­кти са още козметика и продукти за лична хигие­на. Там отстъпките мина­ват 50%. Например шам­поан на известна марка може да се купи за 5 ле­ва вместо за 12 лв. Предлага се и балсам за 3 ле­ва, намален от 8 лева. Дамите, които поддър­жат кожата си, могат да си изберат маска за лице на цени от 2 до 7 лева.

В магазините се пред­лага голямо разнообра­зие здравословни проду­кти, които са предпочи­тани от хората, които во­дят активен начин на живот и се грижат за здравето си.

Освен мага­зин с хранител­ни продукти по­требителите мо­гат да посетят боулинг зала, къ­дето да се забавля­ват с любимата си игра само за 1 лев на човек, оптика и аптека. Тази це­на е валидна за дните петък и събота, в останалите дни таксата е 6 лева. В зала­та освен на писта малчуганите могат да играят на още много други раз­влекателни игри.

Хората, които имат проблеми със зрението, пък могат да се възползват от безплатен преглед, но само ако си поръчат очила от оптика­та, намираща се във ве­ригата. Те се предлагат с над 60% намаление.

Още при отварянето на втората верига преди две седмици организи­раха нощно пазаруване и пуснаха много стоки с 60% намаления.

Въпреки късния час хората не бя­ха уплашени и се редяха с часове, за да влязат в магазина, а слу­жители разда­ваха без­платни со­кове, би­ри и безалко­холни напитки.

Тогава най-много се купуваха огромни па­кети с тоалетна хартия за 12 лева и големи плазмени теле­визори на цени до 500 лева.