Начало Политика Властта с поздрав към жителите на област Перник

Властта с поздрав към жителите на област Перник

93

🇧🇬Уважаеми жители на област Перник,
Днес се навършват 135 години от едно от най-значимите исторически събития – Съединението на Княжество България с Източна Румелия. На тази дата през 1885 година българският народ за пореден път доказва своята сила, решителност и жажда за единство.
Съединението живее в сърцата на всички българи. То е символ на смелостта да загърбим различията помежду си в името на общото благо! Нека славната история на нашата страна ни дава самочувствие и повод за осъзната гордост.
Идеите, които ни завещаха дейците на Съединението в продължение на заветите на Апостола на свободата, са наши ценности и днес.
Бъдете здрави и добронамерени. Устремени към по-доброто бъдеще на България!
Честит празник!🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Красимир Велчев
д-р Александър Александров
Народни представители от ПП ГЕРБ

🇧🇬Уважаеми жители на област Перник,
Днес отбелязваме един от най-славните моменти в нашата история. 6 септември е велика дата за България, отворила пътя на страната ни към нови житейски върхове! Точно преди 135 години българският народ за пореден път доказва своето родолюбие и храброст, дръзвайки да обяви Съединението на Княжество България с Източна Румелия.
В историята на всеки народ има събития, които променят за векове напред неговата съдба. Съединението е празник, който ни обединява и ни приобщава към европейските ценности.
Силата на един народ е в неговите корени. Отдавайки почит на героите на нашата история, не трябва да забравяме, че от нас зависи какво ще предадем на бъдещето поколение.
Да помним делото на нашите предци! Да пазим техните завети!
Честит празник!🇧🇬🇧🇬🇧🇬
инж. Емил Костадинов
Областен управител

Избори 2021
Избори 2021