Начало България В условията на пандемия се правят стадиони, игрища, зали, площадки, за да...

В условията на пандемия се правят стадиони, игрища, зали, площадки, за да могат хората да ги ползват, каза премиерът Борисов във Варна

54

Всичко това се прави в условията на пандемия – стадиони, игрища, зали, площадки, за да могат хората да ги ползват. Това каза министър-председателят Бойко Борисов, който посети новия спортен комплекс в кв. „Владислав Варненчик“ във Варна, съобщи пресслужбата на кабинета. Съоръжението е част от последно изградените инфраструктурни проекти в морската столица.
В новия спортен комплекс в район „Владислав Варненчик“ е изградена многофункционална спортна зала с 280 места и подземен паркинг. В комплекса има футболно игрище, игрища за футбол на малки врати, за баскетбол и волейбол; два тенис корта, алея за бягане, зона за каране на ролери, фитнес на открито, детски кът, паркова зона, уточняват от правителствената пресслужба.
Реализацията на проекта е на стойност 7,2 млн. лв. от бюджета на общината. През 2020 г. бяха завършени още два спортни комплекса във Варна – на ул. „Студентска“ и в кв. „Виница“.

Избори 2021
Избори 2021