Начало Политика Герб представи изборната листа за Перник

Герб представи изборната листа за Перник

254

„Реалността, която преживяха гражданите на нашата страна в това число и жителите на област Перник, им дава много голямо основание да преценят каква политика е провеждала ПП ГЕРБ през годините, когато тя управлява“. Това заяви водачът на листата в 14 МИР – Перник след регистрацията в Районната избирателна комисия. Изискуемите по закон документи в РИК – Перник внесоха водачът Кирил Ананиев, вторият в листата Георг Георгиев, областният и общинският координатор на ГЕРБ Емил Костадинов и Денислав Захариев и секретарят на областното ръководство Мирослава Николова.
„Решенията на ГЕРБ бяха материализирани на база опит, експертиза, професионализъм, които доведоха до едни добри резултати при управлението на нашата държава. Ние сме тук сега с вас, за да продължим тази политика и да създадем по-добри условия за хората в Пернишка област. Да живеят по-добре и техният жизнен стандарт да бъде по-висок“, коментира Ананиев.
Той посочи, че сме свидетели на създаване и задълбочаване на много кризи – социална, здравна, икономическа, политическа криза. „ В момента ние сме разработили пакет от антикризисни мерки, които ще станат част от нашата управленска програма. Както и друг път съм казвал пред вас аз съм човек, който съм привърженик на изграждане на мостове, а не на разрушаване на мостове“, категоричен е Ананиев. Той уточни, че в листата има нови хора, които са разпознаваеми и уважавани, с професионален опит и високи човешки качества.
Новите лица в листата на ГЕРБ-СДС за 14 МИР-Перник са д-р Йорданка Александрова и Ивета Боянова. Д-р Александрова е директор на Регионалната здравноосигурителна каса в Перник и заема третото място. Ивета Боянова се нарежда шеста в листата – икономист по професия.
Ето и цялата листа:

  1. Кирил Ананиев – финансист
  2. Георг Георгиев – политолог
  3. Д-р Йорданка Александрова – лекар по дентална медицина
  4. Емил Костадинов – инженер
  5. Александър Александров – икономист
  6. Ивета Боянова – икономист
  7. Стефан Маринов – информационни технологии и телекомуникации
  8. Христина Георгиева – педагогически съветник
Избори 2021
Decorr