Начало Перник Денислав Захариев е новият председател на Общинския съвет в Перник

Денислав Захариев е новият председател на Общинския съвет в Перник

72

Денислав Захариев е юрист по образование и досегашен председател на групата съветници от ГЕРБ в местния законодателен орган. В първото си изявление след проведения избор той благодари за гласуваното доверие и декларира, че ще даде всичко от себе си, за да го оправдае.

Захариев възнамерява да осигури условия за нормално и спокойно протичане на заседанията на Общинския съвет и на работата на постоянните комисии в оставащото време до края на мандата – „За мен, като пръв сред равните, е важно гледната точка на всеки от съветниците да бъде чута, да се провежда истински диалог, а взетите решения да бъдат в полза на перничани.

„Важно е да работим в добър синхрон и с общинската администрация, каза Захариев и подчерта, че в последната една година гражданите са показали категорично, че искат да виждат политици, които надмогват политическите пристрастия и работят за тяхно добро.

Новият председател изрази надежда, че съветниците от всички групи ще зададат този тон и с мъдри решения до края на мандата ще имат основание да застанат гордо пред перничани, за да поискат доверието им отново на местните избори догодина.

Сподели
Предишна статияНавършиха се 90 години от създаването на първия работнически спортен клуб в Перник
Следваща статияОпасно дърво застрашава граждани и автомобили в центъра на Перник