Начало България Общество До кога ще търпим наглостта на ТЕЦ-а в Перник???

До кога ще търпим наглостта на ТЕЦ-а в Перник???

1463

За пореден път перничани са потърпевши от наглото управление на пернишкия ТЕЦ. Без топла вода и високи сметки ги сюрпризира топлофикационното дружество по време на извънредно положение заради пандемията от коронавирус COVID-19.
Винаги им е виновен някой друг за некадърното отношение и обслужване към абонатите си. Нахалството преля преди дни, когато се скъса дигата на шламохранилището в кв. „Калкас“ и заля част от населеното място. И тогава им е беше криво, че не са укрепили достатъчно добре стените на обекта, стигнал до капацитет над 100 процента. Пред камерите и журналистите обаче бяха по-ниски от тревата и обещаваха , че ще преминат на авариен режим и градът ще бъде на газ, защото е изгодно решение.
Перничани питат, които са на договор към ТЕЦ –а, кой ще компенсира сметките им за топла вода и парно.
Защото всяка година имате проблем – кога обгазяват града, кога нямат въглища и горят боклуци…. Мръзнем като идиоти, добре, че тази зима беше топла – та криво –ляво връзвахме двата края.
Повече няма да ви толерираме да ни се оправдават с някое министерство или институция, която не ви е разрешила нещо. Няма друг оператор, който да постъпва така безотговорно към абонатите си и да заявява категорично, че спира топлата вода.
Този път няма да търпим безсрамието и оковите на ръководството на ТЕЦ-а и се вдигаме на бунт………

Избори 2021
Decorr