Начало Политика Д-р Александър Александров на откриването на второто издание на изложението „Baby...

Д-р Александър Александров на откриването на второто издание на изложението „Baby love“

106

Народният представител д-р Александър Александров присъства на откриването на второто издание на изложението „Baby love“, което ще бъде днес и утре в Перник .
Съвети на медицински експерти и полезна информация събира бъдещи родители на форума. Посетителите имат и възможността да закупят на преференциални цени бебешки и детски козметични продукти и аксесоари от най-добрите фирми за България.
Базарът е разположен във фоайето в Двореца на културата.
Народният представител д-р Александър Александров приветства главния организатор на събитието Валентина Страхилова – областен координатор на Алианса на българските акушерки и гостите на събитието.
„Подобни инициативи са винаги полезни поради възможността за пряка комуникация с експерти в дадената сфера. Като лекар приветствам младите родители да посетят събитието и да получат достоверна информация по техните въпроси от специалисти. И нека да си пожелаем повече бебета, които да ни радват и да бъдат повод за такива приятни срещи“, сподели с усмивка д-р Александров.
Валентина Страхилова не скри вълнението си, че няма по-приятен миг от този, в който жената поема новия живот в ръцете си.“Всяка майка желае най-доброто за детето си и тук сме способни да покажем правилния път за което“, призова Страхилова.