Начало Перник Общество Информация и условия за кандидатстване по програма „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване...

Информация и условия за кандидатстване по програма „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – етап I“.

21

Община Перник подготви информация и условия за кандидатстване по програма „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – етап I“. Сред основните цели са достигане на клас на енергопотребление минимум „B“, стимулиране спестяването на енергия, намаляване на енергийната бедност и подобряване на условията и качеството за живот чрез технологично обновяване и модернизиране на сградния фонд. Всички документи са публикувани на сайта на община Перник, на страницата на МРРБ и на портала на Информационната система за управление и наблюдение на средствата от Европейския съюз. Среща за допълнителни разяснения и въпроси с всички домоуправители желаещи да се включат в програма, ще бъде проведена на 20.01.2023 г. /петък/ от 17:30 в зала “Панорама”, намираща се в сградата на Община Перник.

Насоките за кандидатстване можете да намерите тук: https://bit.ly/3Xpy5L4

Приложенията за кандидатстване можете да намерите тук: https://bit.ly/3CQjel8

Сподели
Предишна статияОпасно дърво застрашава граждани и автомобили в центъра на Перник
Следваща статияСайтът на Международния фестивал на маскарадните игри „Сурва“е напълно обновен