Начало Перник Ирена Соколова и Цветислава Цветкова обсъдиха просперитета на гр. Трън

Ирена Соколова и Цветислава Цветкова обсъдиха просперитета на гр. Трън

77

“Уверена съм, че областната и общинската администрация ще продължат да работят в пълен синхрон за просперитета на Трън и благополучието на гражданите“. С тези думи областният управител на Перник Ирена Соколова, посрещна в кабинета си новоизбрания кмет на община Трън Цветислава Цветкова.

Ръководителите на двете администрации проведоха работна среща, на която бяха обсъдени важни теми за град Трън и региона. Цветислава Цветкова представи пред губернатора проблемите, които стоят на дневен ред в пограничната община.  По време на срещата бяха обсъдени и бъдещи идейни проекти, които да развият потенциала на общината, затвърждявайки я като предпочитана туристическа дестинация.

Те  се обединиха около това, че с общи усилия и добра екипна работа ще постигнат развитие на община Трън.

„ Обнадеждена съм за бъдещето на община Трън. Доказах, че имам куража и смелостта да се изправя пред предизвикателството да заема поста кмет и да посрещна трудностите, които ми предстоят. Радвам се, че имам подкрепата на областния управител,в лицето на Ирена Соколова, защото заедно можем да постигнем повече за гражданите на общината и областта“, каза уверено Цветкова.