Начало Перник Култура Конкурс за най-красива Коледна украса обяви Община Перник

Конкурс за най-красива Коледна украса обяви Община Перник

324
Скъпи съграждани,
в навечерието сме на най-светлия християнски празник – Рождество Христово. Един магичен миг от годината, в който отваряме сърцата и душите си за доброто и красивото, изпълваме домовете си с уют, ставаме по-щедри!
❄️ Вземете участие в конкурса „Запали светлина, сътвори Коледа!“. Нека тази година заедно направим града си по-празничен и пъстър, да създадем емоция и настроение.
❄️ Какво трябва да направите? Украсете фасадите на домовете си, дворовете, блоковете, междублоковите пространства, витрините и фасадите на търговските си обекти, образователните заведения, институции и други.
❄️ Записването в конкурса е лесно – направете снимки или видео на украсеното от вас място и ги пратете на лично съобщение на официалната Facebook страница на Община Перник – http://m.me/pernikmunicipality/
❄️ Ние ще качим снимките, а събралите най-голямо одобрение от потребителите на социалната мрежа ще бъдат наградени с различни подаръци, сред които смартфон, билети за новия театрален сезон и други културни мероприятия, уникални произведения на изобразителното изкуство и други.
Целта на конкурса е да се поощри креативността и личната инициатива на перничани.
Нека магията на святата Коледна вечер влезе в домовете ви и донесе здраве, мир и благодат!