Начало Перник Общество Криско, Тита и „Сигнал“ ще пеят на Ден на града

Криско, Тита и „Сигнал“ ще пеят на Ден на града

253

Мегахитовите изпълнители Криско и Тита ще бъдат специални гости на празника на Перник – 19 октомври.
Любимците на цяла България ще зарадват перничани и гости на града от 19.30 часа на площад „Кракра“ .
Най-популярният рап изпълнител в България и този път ще се раздаде изцяло на сцената и ще изпълни любими хитови парчета.
„Перничани, сигурен съм, че ще забавляваме истински, защото вие го заслужавате!Харесвам Перник и винаги, когато идвам тук,се чувствам приятно. Заедно ще купонясваме с моите песни. Надявам се, че градусът на настроението ще бъде на макс“, сподели хип- хоп звездата Криско.
Последните три години Криско се превърна в истинска звезда на младото поколение, пише и изпълнява хитове, които се превръщат в емблема и добиват изключителна популярност и в он-лайн пространството.
В концерта ще пее и любимката на всички тийнейджъри Тита. Тя ще даде всичко от себе си за феновете си в Перник. Най-новата й песен се казва „Късай“, чиито автор на текста е Криско. Видеото към парчето има милиони гледания в YouTube .
За почитателите на рок музиката ще пее и младата перничанката Николета Станойкова , популярна с блестящото си представяне в “Гласът на България” и “Х Фактор“.

Легендарната рок група „Сигнал“ ще забива пред феновете си в Перник с грандиозен концерт от 21:00 часа.
Меломаните ще чуят златните хитове на групата, както и най-новата им продукция.
Концертите на рок легендите винаги носят положителни емоции сред публиката. Повече от сигурно е, че така ще бъде и сега.
Перник отново ще бъде разтърсен от рок емоции и страсти. Рок легендата Данчо Караджов казва, че дълголетието на сцената се дължи не само на музикантските качества на изпълнителя, но е и дарба свише.
„Тук в Перник имаме най-яките си фенове“, сподели Данчо Караджов и покани перничани отново да се за забавляват с любимия им рок стил.
През своята дългогодишна история група „Сигнал“ имат 18 издадени албума, над 7000 концерта и участия и повече от 500 000 продадени плочи.