Начало Перник Общество Международният ден на младежта беше отбелязан в Перник

Международният ден на младежта беше отбелязан в Перник

119

Международният ден на младежта – 12 август и тази година беше отбелязан празнично от младежките организации и институции в Перник. Специални гости на събитието бяха Севделина Ковачева – зам.-кмет на Община Перник, Радослава Манова – секретар на Община Перник, инж. Емил Костадинов – квет на кметскво „Изток“, както и двамата настоящи български младежки делегати към Организацията на обединените нации – Богомила Корманова и Минко Даскалов.
„Скъпи млади хора, бъдете дръзки, креативни и следвайте мечтите си! Искрено вярвам, че само така ще промените света към по- добро!
Днес отбелязваме и 11 години от създаването на КСМП в Перник – сериозна годишнина, която доказва, че младите хора в града имат какво да кажат и са изключително полезни за развитието на младежките политики на територията на Община Перник!“, поздрави младите Севделина Ковачева.
Всички млади хора имаха възможността да се включат в информационна игра, чрез която научиха много нови неща за дейностите на младежките организации и институции.

Сподели
Предишна статияБорецът Иво Ангелов: Игрите в Токио ще бъдат последното ми състезание
Следваща статияМладежи организират благотворителен турнир по футбол