Начало Перник Общество Младежки форум „Пътят на успеха“

Младежки форум „Пътят на успеха“

64

Екипът на МИКЦ Перник ви кани да вземете участие в младежки форум на тема „Пътят на успеха“, който ще се проведе на 23 ноември 2017 г., четвъртък, в гр. Перник, залата на Руски клуб в хотел Струма. Началният час на събитието е 16.00 ч.
На срещата трима гост-лектори ще представят пред участниците примера си за успешно извървян път в сферата на бизнеса, образованието и политиката. Те са Александър Александров – изпълнителен директор на „Стомана Индъстри“ АД гр. Перник, Христиан Даскалов – ръководител на международния проект „Open Source University и Ирена Соколова – областен управител на Перник.

С членовете на нашия екип повече от 10 години се стремим да подкрепяме в развитието им активни млади перничани. Наблюдаваме или сме част от успехите и неволите им. Повечето от тях си задават въпроса „А сега накъде?“, когато завършат училище. Голяма част в последните години избират Терминал 2, други с години не могат да решат какво да правят с живота си. Има такива, които до края на следването си се колебаят дали са направили правилния избор. И други, които се обричат на дълго търсене в професионалния си път. Ние искаме да помогнем на всички тях по-рано да формират целите и мечтите си, за да имат повече време да ги осъществят. Приеха да помогнат в каузата и нашите гост-лектори, за което искрено им благодарим.

Ако сте млад човек, който търси пътя на успеха, или ако се чудите дали избраният път е вашият, заповяйдайте и вие. Подгответе и задайте своите въпроси, нека ги обсъдим заедно.

С оглед на по-добрата логистична организация на събитието, очакваме Вашата обратна връзка до 19.11 (неделя), като ни изпратите две имена и телефон на и-мейл: mikc.pk@gmail.com . Потвърждение за участие единствено през Фейсбук събитието не е прието.

Информация за организатора: Младежки информационно-консултанскицентър /МИКЦ/ Перник е дългогодишен проект на сдружение „Обектив“, финансиран от Национална програма на Министерство на младежта и спорта. Дейността на центъра е насочена към информиране, консултиране и обучение на млади хора от област Перник по теми, които са в техните интереси и които им помагат за личностното и професионално бъдещо развитие. Повече за нас можете да откриете на интернет страницата  http://mikcpernik.org/

Избори 2021
Decorr