Начало Отдих Любопитно Най-красивите актриси 2017

Най-красивите актриси 2017

902

„Топ 10 Най-красивите актриси 2017“  е класасация на най-горещите актриси в киното. Тези момичета са еталон за красота и успех. С невероятните си форми те присъстват в сънищата на милиони мъже и са се превърнали в една истинска индустрия.

10.Ема УотсънНай-красивите актриси

По – известна като „Хармаяни“ от „Хари Потър“. Момиченцето се превърна в истинска жена. Затова тя заема десетата позиция в нашата класация „Най-красивите актриси 2017“. Както се вижда на снимката никой на може да отрече, че Ема Уотсън  е надарена с невероятна красота и може да подлуди всеки мъж.

9.Натали Портман

Най-красивите актриси

На деветата позиция застава Натали Портман. Истинска мечта за всеки и невероятна актриса. Тя влиза в нашата класация „Най-красивите актриси 2017“ под номер девет. Млада успешна и красива. Снимката и говори сама за себе си. Вратите на киното са отворени за нея и само бъдещето ще покаже какво ще се случи.

8.Марион Котияр

Най-красивите актриси

Марион Котияр е родена на 30 септември 1975 г. в Париж, Франция. Тя е страстна природозащитничка и деятелка на „Грийнпийс“. През 2006 г. Марион е обявена за национална забележителност на Франция, след като е избрана за най-чаровната актриса на своята страна

7.Джесика Алба

Най-красивите актриси

Под номер седем „Най-красивите актриси 2017“ се нарежда горещата Джесика Алба. С невероятни форми и излъчване  тя е неизменна част от класациите за красота.

6.Ема Стоун

Най-красивите актриси

Едно от ставнително новите попълнения на киното се нарежда на шестата позиция в класацията „Най-красивите актриси 2017“ . Самата тя смята, че не е толкова голяма красавица, но милиони почитатели имат разлияно мнение. Как може да остане безразличен човек на тези очи?