Начало Политика Народният представител д-р Александров се срещна с ръководството на Съюза на пенсионерите...

Народният представител д-р Александров се срещна с ръководството на Съюза на пенсионерите в Перник

50

Народният представител от ПП ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров проведе работна среща с ръководството на общинския съвет на Съюза на пенсионерите в Перник. На срещата беше обсъдена дейността на пенсионерските клубове в Перник. Представени бяха проблемите, които вълнуват възрастните хора и тези, които затрудняват работата на организацията.
Представителите на Съюза на пенсионерите бяха категорични, в община Перник функционират едни от най-добрите пенсионерски клубове в цяла България. Те подчертаха, че съществува постоянен контакт между тях и местната организация на Политическа партия ГЕРБ и работят в добра координация с кмета на Перник Вяра Церовска.
„ГЕРБ като политическа партия, и аз като народен представител сега и областен управител преди това, поддържаме изключително добри контакти с пенсионерските организации в Перник“, заяви д-р Александров. Той подчерта, че пенсионерските клубове са значим фактор в обществения живот в община Перник и е необходимо да бъдат активен участник в обществените обсъждания.

Избори 2021
Decorr