Начало Политика Нов духовен, артистичен и модерен център отваря врати в Перник

Нов духовен, артистичен и модерен център отваря врати в Перник

77

Днес в Перник отваря врати най-новото духовно,артистично и модерно пространство, наречено „У дома“. То се намира на ул. „Търговска“ 13, на втория етаж,където преди се помещава ше Битовия комбинат.
Нашият град отдавна имаше нужда от място за духовност и култура, което да отговори на търсенията на съвременния човек, свързани с познанието, традициите, духовното усъвършенстване и изкуството в неговите традиционни и алтернативни нови форми.
„У дома“ е център за личностно развитие, в който човек ще може да обогатява и доразвива себе си чрез различни форми на обучения и практики като йога,тай чи, астрология, таро, арт терапия, рисуване с къна, психология,хиромантия, етнология, работа с енергии и интуиция, духовна помощ. В Центъра ще се водят уроци по народни танци за любители, езикови курсове по немски и емоционална интелигентност. За първи път в града ни се предлага курс по творческо писане и школа по актьорско майсторство за импровизационен театър.
В това интересно ново място перничани ще могат да развиват и обогатят личностните си качества, да усъвършенстват духа и тялото, да се насладят на хубава музика и да посетят вълнуващи културни събития.
„Нарекохме този център “ У дома“, защото това е пространство, което обединява търсенията на съвременния човек и където всеки е добре дошъл и може да се почувства като у дома, срещайки и общувайки с хора със сходни интереси“- казват авторите на проекта.

Центърът стартира и с международно признание за уникалния си дизайн, дело на Мими Фъркова, Нейният проект бе отличен в Международен конкурс в Любляна, Словения.Тя брилянтно е уловила концепцията на този проект и визията и атмосферата на пространството съответстват напълно със събитията които ще се провеждат в „У дома“.

Официалното откриване е днес в 17 часа, а желаещите ще могат да се запознаят с хората, които ще водят различните обучения, практики и курсове.

Избори 2021
Decorr