Начало Перник Общество Огнен ад в Драгичево ( СНИМКИ и ВИДЕО)

Огнен ад в Драгичево ( СНИМКИ и ВИДЕО)

2412

Огромен пожар се разрази днес в село Драгичево. Огънят е пламнал на гарата, където горят стари траверси напоени с масло. Стихията е в непосредствена близост до къщите на жители и на няколко метра от най-близката бензиностанция. Няколко дежурни екипа на пожарна безопасност и МВР се борят с огъня няколко часа.

На мястото присъства и кмета на Перник Вяра Церовска, заедно със заместник кмета Владислав Караилиев и кмета на село Рударци Богдан Богданов. Постоянна връзка с екипите и присъстващите държи и Виктор Викторов, кмет на село Драгичево, който поради здравословни причини не присъства на мястото. Причината за пожара е възникнала от запалване на изсъхнали листа събрани на куп.

Дежурните екипи успокояват живущите в селото, че пожарът е овладян и няма опасност за къщите им.

Голям пожар на гарата в село Драгичево на метри от къщите и бензиностанция та.Овладява се пожара на запалени стари траверси, напоени в масло. На място е кметът на Община Перник Вяра Церовска и нейният заместник Владислав Караилиев. „Няма опасност за живота и здравето на жителите на село Драгичево. Към този момент се извършва редовен превоз по жп. линията Перник – София. На място са екипи на Пожарната, които се справят с потушаване на огъня“, коментира кметът Вяра Церовска.Според специалистите по всяка вероятност се касае за небрежност по отношение на запалване на стърнища, за което се призовават всички граждани да бъдат внимателни и да спазват забраната за паленето на открит огън.

Publiée par Pernik 24 sur Lundi 15 octobre 2018

Избори 2021
Decorr