Начало Политика От утре започва масовото ваксиниране в област Перник

От утре започва масовото ваксиниране в област Перник

50

✅От утре започва масовото ваксиниране в област Перник, съобщи областният управител инж. Емил Костадинов. В неделния ден от 10 часа ще бъдат отворени вратите на кабинета в Регионалната здравна инспекция и от 10.30 ч. в кабинета на ДКЦ1, помещаващ се на последния етаж в поликлиниката на МБАЛ “ Рахила Ангелова“ с номер 41. Всички желаещи да се имунизират могат да се обадят и на следните телефони:

🔴0886432552- ДКЦ1 д-р Йорданова
🔴0896056449 – МБАЛ д-р Василева
🔴 076/60-18-81 – РЗИ Перник

➡️В понеделник ще бъдат доставени ваксини в общините Радомир, Брезник, Трън и Земен. Ще продължи ваксинирането и в още един кабинет в пернишката болница.

🟩В град Радомир пунктът за ваксиниране е в Мдецинския център на ул. „Райко Даскалов“ №50.

🟩В град Брезник имунизации ще се осъществяват в „Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ – Валери Величков – 1″ на ул.“Владо Радославов“ №9.

🟩В град Трън пунктовете са ваксиниране са два :
➡️Амбулаторията за индивидуална практика за първична медицинска помощ“ на ул. „Мосаловска“ №2.

➡️ЕТ „Д-р Лиляна Тодорова – индивидуална практика за първична медицинска помощ“, намиращ се отново на ул. „Мосаловска“ №2.

✅В град Земен имунизационният пункт е ЕТ „Д-р Магдалена Иванова – Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ“ на ул. „Цар Асен“ №11

➡️В МБАЛ „Рахила Ангелова“ отваря врати и COVID -зона, която ще се помещава в специален фургон в здравното заведение. По този начин ще бъдат изследвани навреме пациентите и няма да има смесване на потоците от хора с вируса.