Начало Перник Перник празнува 60години РЪГБИ (СНИМКИ)

Перник празнува 60години РЪГБИ (СНИМКИ)

190

С нов стадион отпразнува своя 60-годишен юбилей 32-кратният шампион на България по ръгби „Валяците“.
„Благодарим Ви г-жо Церовска, защото благодарение на Вас и зам. – кмета Денислав Захариев, след толкова години ръгбито в Перник отново има своя дом“, обърна се треньорът на най-титулувания български клуб Антонио Любенов, към кандидата за кмет на община Перник д-р Вяра Церовска, по чието предложение бе ремонтиран и безвъзмездно предоставен терена, разположен в с. Дивотино. В знак на благодарност за подкрепата през всичките тези години тя беше удостоена с почетен плакет.
Кандидатът на политическа партия ГЕРБ, която е дългогодишен лекар на националния отбор по ръгби, не скри своя сантимент към емблематичния за Перник отбор. Тя обеща да продължава да работи за развитието на спорта в Перник и им пожела още много шампионски титли и успехи.
По случай юбилейния празник структурата на Предприемачи ГЕРБ-Перник зарадва пернишкия тим с нова топка за ръгби.
Новото игрище в с. Дивотино е с олимпийски размери, като е поставена естествена тревна настилка. Изградена е и специална поливна система за тревата.

Сподели
Предишна статияДетското отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“ от днес е обурдвано с нов веноскоп
Следваща статияКРИБ-Перник към Вяра Церовска: Подкрепяме Ви! Вашият голям успех са милионите, които разплати община Перник на фирмите