Начало Перник Пернишкият убиец Сиси пребит жестоко в затвора

Пернишкият убиец Сиси пребит жестоко в затвора

598

Осъденият на 30 години зад решетките сериен убиец Станислав Ангелов – Сиси, който има в досието си четири екзекуции и лежи в Централния софийски затвор, е бил пребит жестоко, научи ПИК от свои източници.

35-годишният перничанин е нападнат от трима, сред които двама цигани. По непотвърдена информация от затвора, нападателят му е ММА-боец, свързан с шумен обир в столицата, който лежи с 18-годишна присъда. С подобен профил е Върбан Борисов – Боксьора, който е замесен в обира на заложна къща в Сухата река преди години.

Сиси получи 30-годишна присъда за убийствата на наркодилъра Николай Христов-Хайо, Цветелин Карпузов, Биляна Кръстева и Кирил Христов-Багера. Станислав Ангелов е бил част от пернишката група, ръководена от Райко Василев-Кръвта, Румен Стефанов-Алф, а по-късно наследена от бащата на Райко – Васил Станков-Бай Васо или Дъртия, и дясната му ръка Милчо Петров-Чироса.
 От Министерство на правосъдието потвърдиха пред ПИК за инцидента преди муните. „В отговор на вашето запитване ви информираме, че действително на територията на затвора в София е възникнала физическа саморазправа между посочения от вас лишен от свобода Станислав Ангелов и други две лица. Предприети са незабавни мерки за овладяване на инцидента. Назначена е и проверка. На лишения от свобода Ангелов е оказана медицинска помощ, но не е настаняван в болница“, съобщават от пресцентъра.
Източник – pik.bg
Сподели
Предишна статияСпират от движение автомобили, които не издържат технически преглед
Следваща статияМиньор с поредна загуба, този път от Сливнишки герои !