Начало Перник Поредно силно попълнение в Миньор

Поредно силно попълнение в Миньор

223

Стоян Кадифчин е 4-то ново попълнение на Миньор за втория дял от първенството в Югозападната трета лига. Преди час опитният полузащитник се договори с ръководството на перничани и получи жълточерната фланелка.
В кариерата си Кадифчин е носил екипите на Ботев (Пловдив), Несебър и Банско, а през есента бе в състава на Локомотив (София). 25-годишният футболист играе като вътрешен халф и с привличането му „чуковете“ се надяват да засилят конкуренцията и класата в средата на терена.
През зимната пауза Миньор вече си осигури услугите на още трима състезатели, натрупали мачове в професионалния футбол Райчев, Селимински и Кръстев. С подбора на опитни футболисти перничани се надяват освен да вдигнат нивото за пролетта и да изградят гръбнака за следващия сезон.
„Радвам се, че идвам в отбор с традиции като Миньор и се надявам да радваме феновете с добри игри.“, заяви най-новото попълнение.
Очаква се до началото на подготовката към клуба да бъдат привлечени поне още трима нови футболисти, с които се водят разговори.

 

източник:http://minyor-pernik.bg

Избори 2021
Decorr