Начало Политика Премиерът Борисов обяви имената на новите министри (ВИДЕО)

Премиерът Борисов обяви имената на новите министри (ВИДЕО)

46

Вече са ясни имената на тримата нови министри, които ще оглавят вътрешното, регионалното и транспортното министерство. Парламентът ще реши в четвъртък дали да бъдат приети оставките тримата министри, и ако това се случи депутатите е трябва да глсуват и новите имена в кабинета. След заседание на Коалиционния съвет днес премиерът Бойко Борисов представи пред медиите и имената на новите министри.

„По време на коалиционния съвет постигнахме единодушие за кандидатите за позициите: за министър на вътрешните работи се предлага главният секретар на МВР Младен Маринов, за министър на транспорта – зам.-министърът на икономиката Александър Манолев, за министър на регионалното развитие и благоустройството – Петя Аврамова, която в момента е народен представител“, заяви Премиерът и допълни, че и трите оставки на министрите да бъдат приети на гласуването в четвъртък.

„Не можем да кажем, че имат пряка вина за катастрофата и нещастието, но и не можем да се направим, че нищо не се е случило както предишни мандатоносители“, коментира още Борисов.

Имаме мнозинство и трите оставки на министрите да бъдат приети на гласуването в четвъртък. Не можем да кажем, че имат пряка вина за катастрофата и нещастието, но и не можем да се направим, че нищо не се е случило както предишни мандатоносители. По време на коалиционния съвет постигнахме единодушие за кандидатите за позициите: за министър на вътрешните работи се предлага главният секретар на МВР Младен Маринов, за министър на транспорта – зам.-министърът на икономиката Александър Манолев, за министър на регионалното развитие и благоустройството – Петя Аврамова, която в момента е народен представител.

Publiée par Boyko Borissov sur Lundi 10 septembre 2018

 

Избори 2021
Decorr