Начало България Проведе се националния събор на ЦРОО (СНИМКИ)

Проведе се националния събор на ЦРОО (СНИМКИ)

510

На 13,14 и 15 юли се проведе национален събор на Централна рибно-опазваща организация. От 10 клона в цяла България се събраха над 80 активисти на яз. Сопот да отпразнуват криминализирането на незаконния улов с мрежи и ток. На 5 юли тази година се прие окончателно и се обнародва в държавен вестник криминализирането на незаконния улов на риба във вътрешните водоеми. ЦРОО има изключителен принос за приемането на този дългочакан закон!

Клон Перник на ЦРОО бе представен от 12 активисти от общо 25 момчета, който дейно участват в доброволната охрана на яз. ЛОБОШ!
Събитието уважихаГ-н Иван Миховски от парламентарна група ГЕРБ и човека повярвал в „гласа“ на 400 хил риболовеца в България. Г-н Миховски бе провъзгласен за почетен член на ЦРОО. На срещата присъства и Иво Папазов юриста на ИАРА, който също има съществен принос в приемането на закона.

 
ЦРОО продължава доброволния си труд в охраната на държавните ни водоеми и дейците се надяват скоро с тяхна помощ да има вкаран в затвора бракониер.
ЦРОО-ПЕРНИК благодари на всички,които под някаква форма са помогнали и занапред ще помагат за охраната на любимия за всички въдичари в пернишки регион язовир Лобош!