Начало Политика Първи паркфест ще се състои в Перник

Първи паркфест ще се състои в Перник

17

Първи паркфест ще се състои в Перник, съобщи общинският пресцентър. От 3 до 5 септември градът ще се превърне в притегателна партиточка за всички любители на музиката. Паркфестът „Пейка“ ще предложи четири партита на три сцени в различни точки на града – Централния градски парк, Западния парк и Пернишката крепост.
Още в петъчната вечер – на 3 септември, ще започнат изненадите за меломаните. В 19.00 ч. на лятната сцена в парка започва салса парти. Час по-късно, в 20.00 ч., е и гвоздеят на вечерта под мотото „Нощни ловци“. Събитието ще се състои в специално изградена партизона в Западния парк. Ще участват популярни сред младежката аудитория изпълнители.
На същото място следващия ден е предвидено „горещо“ лятно парти. Под звуците на любими летни хитове посетителите ще могат да се насладят на приятна атмосфера, пресъздаваща усещането за морския бряг. На разположение ще са много шезлонги и барбарони, бармани ще приготвят летни коктейли и напитки. Фестът приключва с парти „Под звездите“, което ще стартира в 21.00 ч. на Пернишката крепост, уточнява пресцентърът