Начало Политика Скандалният доц. Мангъров и в Перник ще разтяга фалшивите си тези

Скандалният доц. Мангъров и в Перник ще разтяга фалшивите си тези

126

Скандалният доц. Атанас Мангъров, който разнася фалшиви и скандални тези за разпространението на COVID -19 ще гостува на перничани. Жителите на областния град са страшно притеснени и коментират, че този човек обърква хората, което е престъпление.
„Няма ли закон, който да му забрани да говори глупости и да противоречи на всички правила, създадени в целия свят. Това е безотговорна постъпка, че го допускаме да ни налази и нас. Видяхме ги всички, които не вярваха, че съществува този вирус. И сега са натръшкани в болниците и са по-ниски от тревата“, коментират перничани.
Скандалният доцент е по покана на политическа партия АБВ. Затова всеки да си направи извод. Политиците нямат жал към народа. Готови са на всички злини само и само да се докопат до власт, та дори и да застрашават човешкия живот. Безсрамие! Всички ги познаваме и знаем какво постигнаха, когато те бяха на власт, но като членове на столетницата“, коментират възмутени перничани.
Спрете се, не спекулирайте, положението става трагично……. Днес има 80 заразени в Перник, а вие продължавате да правите политика на гърба на хората.
Позор!