Начало Перник Общество Стартира онлайн конкурс за млади предприемачи „Имам бизнес идея!“

Стартира онлайн конкурс за млади предприемачи „Имам бизнес идея!“

80

В периода 15.04.2019 г. – 01.06.2019 г. дирекция „Централно координационно звено“ в администрацията на Министерски съвет и Мрежата от Областни информационни центрове за Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в страната ще проведат онлайн конкурс за млади предприемачи „Имам бизнес идея!“. Националната кампания на Мрежата от информационни центрове за популяризиране на ЕСИФ в България е част от инициативата на Европейската комисия „Европа в моя регион“, която се провежда ежегодно.
В конкурса участие могат да вземат амбициозни, креативни и насочени с поглед към бъдещето младежи на възраст от 14 до 18 години, които чрез видеоклип в рамките на 2 минути да представят своя предприемаческа идея, която е с потенциал за развитие и би имала допълнителни ползи за обществото – опазване на околната среда, по-добро образование, здравеопазване и др. От 13 до 23 май всички видеоклипове ще бъдат подложени на гласуване на страницата на Областен информационен център – Перник във Фейсбук.
Наградният фонд за 10-те най-добри предложения, които са получили най-много лайкове, ще бъдат спийкъри, а авторите на двата отличили се проекта ще бъдат наградени и с участие в специално организирано събитие в „София Тех Парк“, което ще се проведе на 1 юни 2019 г.
Пълните условия на онлайн конкурса „Имам бизнес идея!“ са описани в Регламентът за участие, който заедно с график на различните етапи от провеждането на конкурса и други документи могат да бъдат намерени на страницата на Областен информационен център – Перник във Фейсбук.

Сподели
Предишна статияБогата културна програма очаква перничани през тази седмица
Следваща статияИнтересни библиотечни материали разказват за славната история на Миньор-Перник