Начало Перник Общество „Топла Коледа за всички”

„Топла Коледа за всички”

182

„Коледа е необходимост. Трябва да има най-малко един ден от годината, за да ни напомня, че ние сме тук, за нещо друго, освен заради себе си.“ – Ерик Севарайд

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Бихме искали да Ви уведомим, че Народно читалище „Пробуда 1922”, към Кметство Драгичево организира благотворителна инициатива под наслов „Топла Коледа за всички”. Инициативата се провежда със специалното участие и подкрепа на “Мис България“ 2017 г. – Тамара Георгиева.

Нашата кампания има за цел да подпомогне хора в неравностойно положение, като дарим дрехи и по този начин върнем вярата в Коледната магия.

Скъпи приятели, наближава Коледа! Коледа е символ на домашното огнище, на семейството и надеждата за по – светли дни! Нека бъдем съпричастни и отворим сърцата си, нека дарим любов и надежда!

                                                     

За връзка и повече информация относно кампанията, може да се свържете с Ванеса Викторова, GSM 0895 785 574

 

Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на pernik24.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на pernik24.com, посочване на източника и добавяне на линк към pernik24.com

Сподели
Предишна статияИзвънредна сесия на Общински съвет Перник от 15 часа
Следваща статияОбщинският съвет в Перник изрази несъгласие Перник да приема битови отпадъци на други общини