Начало България Ясен е извършителят на шесторното убийство в Нови Искър

Ясен е извършителят на шесторното убийство в Нови Искър

178

Росен Ангелов, по прякор „горския човек“, е извършителят на шесторното унийство в Нови Искър, доказва ДНК анализа.
Той е действал сам и не е имал съучастник. Това заяви шефът на Националната следствена служба Борислав Сарафов на брифинг в Съдебната палата.
„Аутопсията показва, че всяка една от жертвите е убита с няколко изтрели в главата и по един контролен. Искал е да е сигурен, че всички са мъртви“ , каза още Сарафов.
Росен Ангелов е на 56 години и има три присъди. Едната е за кражба, втората за изнасилване и третата е за блудство с 12 годишно дете в село Луково. Осъден е на 8 гонини затвор, но не е изтърпял наказанието си, защото се е укрил. През 2009 година е обявен за общодържавно издирване
.Ангелов е обект на разследване и за кражба и обсебване. Обект е и на още едно наказателно производство, което тече в момента, което също е за блудство на лице под 14-годишна възраст.
Сарафов обрисува и профила на Росен Ангелов – без документи, без собственост, без работа. Потвърдено е, че той е имал интимна връзка с пострадалата Кети.

ПОЛИЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ИЗДИРВАНЕТО НА РОСЕН ЖЕЛЕВ АНГЕЛОВ

Умоляват се гражданите, ако имат някаква информация за местонахождението на лицето или го забележат някъде, веднага да сигнализират на телефон 112 или да отидат в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност!
Припомняме, че има вероятност той да е въоражен и опасен!

Сподели
Предишна статияКак да се защитим от грипа
Следваща статияБогоявление е!