Начало Перник 70 години съдебна палата в Радомир!

70 години съдебна палата в Радомир!

58

Кметът Вяра Церовска, народният представител д-р Александър Александров, зам.-кметовете Севделина Ковачева и Йордан Павлов бяха на тържествената церемония по повод 70-годишния юбилей от откриването на Съдебната палата в град Радомир.
На празника кметът Вяра Церовска прочете специален поздравителен адрес от министъра на правосъдието Цецка Цачева. Тя приветства лично и от свое име председателя на районния съд Ивета Павлова.
„70 –годишният юбилей на Районен съд – Радомир е един прекрасен повод да Ви поздравя за професионализма и отговорността, с които всеки ден утвърждавате правовия ред и законността в държавата!
Поздравявам ви за високия професионализъм и отговорност, с които практикувате една от най-почитаните, достойни и уважавани професии.
Всички вие, прилагайки или пазейки правото ежедневно работите за върховенството на закона за защита на правата и свободите на гражданите.
Във вaшe лицe ниe виждaмe, нaдявaмe ce и oчaĸвaмe cпpaвeдливocт, ĸoгaтo oбcтoятeлcтвaтa ни пpинyдят дa тъpcим тoвa. И вяpвaмe в cпpaвeдливocттa нa пpaвopaздaвaтeлнитe opгaни
Пожелавам на всички да носите с достойнство своите отговорности, да приемате смело предизвикателствата и защитавате законността! Бъдете здрави, изпълнени с мъдрост и справедливост и нека в домовете ви да има радост и много щастливи мигове!Честит празник!“, каза в поздравителния си адрес кметът Вяра Церовска.

Избори 2021
Decorr