Начало Политика „BABY LOVE” отново в Перник с детски стоки и услуги

„BABY LOVE” отново в Перник с детски стоки и услуги

78

И тази есен,за трета поредна година, град Перник ще бъде домакин на специализираното търговско Изложение за детски стоки и услуги “BABY LOVE”.
На 1️⃣1️⃣ и 1️⃣2️⃣септември (събота и неделя) в Двореца на културата на Изложението ще имате възможност да тествате и закупите с отстъпка всичко необходимо за отглеждането на бебето и детето директно от водещите български производители и вносители.

На Изложение “BABY LOVE” 2021 ще намерите най-добрите брандове за детска козметика, спално бельо, колички, столчета за кола, слингове и ергономични раници, шишета, биберони, помпи за кърма, иновативни памперси и пелени за многократна употреба, дрешки и обувки, медицински и образователни центрове, банки за съхранение на стволови клетки.
Очакват ви много томболи с награди, осигурени от партньорите на Изложението,както и специални намаления на стоките на едни от най-желаните детски брандове.

По традиция Изложение “BABY LOVE” ще бъде съпроводено с благотворителна инициатива “От нас за вас”, която има за цел да подпомогне приемни и социално слаби семейства с малки деца до 3г. на територията на Община Перник. За целта ще бъде позициониран кош в Двореца на културата,с надпис BABY LOVE, в който изложители и посетители ще имат възможност да дарят.

Работно време:
12 септември от 10:00 до 19:00 часа
13 септември от 10:00 до 16:00 часа
Вход: СВОБОДЕН
Повреме на Изложението ще бъдат спазени всички противоепидемични изисквания,затова молим всички посетители да носят предпазни маски!!!

За допълнителна информация относно Изложението може да се свържете на тел: 0898706344, както и на страницата тук във фейсбук и в инстаграм на адрес: @pernikbabylove.